Wie ben ik

Wendy de Bruin gastouder Bruintje de BeerMijn naam is Wendy de Bruin en ik ben 47 jaar.

Ik woon samen met mijn partner Sjoerd en samen hebben we 3 kinderen.

Ik heb lange tijd rondgelopen met het idee om met kinderen te gaan werken, maar sinds de komst van mijn eigen kinderen wist ik dat het tijd werd om die droom werkelijkheid te laten worden. Ik begrijp als moeder dat je een fijn gevoel wilt hebben over de opvang van je kinderen en dat je ze vol vertrouwen in een veilige omgeving wil onderbrengen.

Ik vang graag jouw kind(eren) liefdevol op in onze gezellige woning in het landelijk gelegen plaatsje Geffen. Bij mij mogen de kinderen zichzelf zijn. Ze krijgen de mogelijkheid om hun creativiteit te ontwikkelen en hun fantasie de vrije loop te laten. Muziek en gezelligheid zijn bij ons belangrijke ingrediënten. Mijn liefde voor boeken hoop ik ook op de kinderen over te brengen, daarom is voorlezen een dagelijks terugkerend festijn.

Ook het intensieve contact met ouders/verzorgers is erg belangrijk, nu ikzelf moeder ben besef ik hoe belangrijk het is om alles te kunnen bespreken om zo op juiste wijze samen de kinderen op te voeden.

Niets is zo bijzonder als kinderen leren begrijpen, begeleiden en verzorgen.

Rust, reinheid en regelmaat is mijn lijfspreuk.

Delen via sociale media